CEH – Certified Ethical Hacker v9

Engineered by hackers. Presented by professionals.

CEH - Certified Ethical Hacker kursus hos DigicureCertified Ethical Hacker v9 er et af de mest avancerede etiske hacker kurser i verdenen. Kurset adskiller sig fra de tidligere versioner ved at kombinere banebrydende hacker teknikker med avancerede online labs og fortræffeligt præsentationsmateriale. I denne version bliver der lagt endnu mere vægt på de teknikker og metoder som angribere bruger til udføre angreb på systemer og netværk.

Styrk dine kompetencer – Bliv etisk hacker
CEH v9 er en eftertragtet certificering, der bringer dig på forkant med hackerne. EC-Council har brugt adskillige år på at udvikle denne version af kurset og hundredvis af hackere og it-professionelle har givet deres input til indholdet–  du får den bedst mulige kombination af hands-on øvelser og specialiseret viden. Forskere fra EC-Council har undersøgt og analyseret de nyeste tendenser og teknikker inden for hackernes verden, og du får derfor præsenteret de bedste værktøjer til at imødegå disse angreb.

Tænk som en hacker
For at bekæmpe en hacker er du nødt til at tænke som en! Dette er præcis, hvad dette kursus vil lære dig. Dette er resultatet af et af de mest ønskede træningsprogrammer, som enhver person inden for it-sikkerhed burde deltage i.

Definition af en Ethical Hacker
Definitionen af en Ethical Hacker er meget lig en Penetration Tester. En Ethical Hacker er en person, der er ansat indenfor organisationen og som man kan have tillid til at foretage forsøg på at trænge ind i et netværk og/eller systemer ved hjælp af de samme metoder som en hacker. Hacking er en forbrydelse, men når det er gjort på anmodning og i henhold til en kontrakt mellem en Ethical Hacker og en organisation, bliver det lovligt. Det vigtigste punkt er, at en Ethical Hacker har tilladelse til at undersøge målet.

Ønsker du pris eller mere information om CEH – Certified Ethical Hacker uddannelsen, er du velkommen til at kontakte os på 93 20 01 42 eller på info@digicure-delooitte.dk

Du kan også besøge Digiacademy, hvor du kan se datoer på dit næste CEH – Certied Ethical Hacker kursus samt læse om alle vore andre uddannelser og kurser.

 

Besøg Digiacademy her!