Data Protection Kursus

2-dages kursus i data protection, og få dokumentation på det!

Med den kommende EU-forordning for beskyttelse af personhenførbare data, er emnet databeskyttelse blevet mere relevant end nogensinde før. Mange er ikke opmærksomme på hvad begrebet ‘personhenførbare data’ dækker over.

Personhenførbare data er bl.a. fødselsdatoer, e-mails, IP- adresser, nummerplader, CV’er og CPR-numre mv. Det kan dog have alvorlige konsekvenser i form af straf og bøder, hvis virksomheden bliver kendt skyldig i ikke, at have styr på hvordan data håndteres og opbevares.

Kursets målgruppe
Kurset er til dig, som ønsker en dybere indsigt i arbejdet omkring korrekt databeskyttelse, både i forhold lovgivningen og til best practise. Kurset dækker alle de grundlæggende principper i den eksisterende europæiske databeskyttelseslovgivning, men fokuserer også på den kommende generelle EU-forordning om databeskyttelse, og den virkning den vil have på alle europæiske virksomheder og organisationer. 

Du opnår…
Du opnå en grundlæggende forståelse af europæisk databeskyttelseslovgivning og kan efter kurset give konstruktive forslag til at gennemføre tiltag, så din virksomhed kan blive compliant med lovgivningen.

Yderemere opnår du:

 • Viden om de centrale principper for databeskyttelse
 • Indsigt i den juridiske baggrund vedrørende den europæiske lovgivning for databeskyttelse
 • Forståelse for udfordringerne ved at holde data ajour og korrekte
 • Viden om hvad sikker opbevaring og behandling af data omfatter
 • At blive fortrolig med metoder til korrekt destruering af data
 • Forståelse for rollen som Data Protection Officer
 • En grundig introduktion til begreber og definitioner i relation til databeskyttelse
 • Viden om de forskellige typer af dokumenter, der er nødvendige for compliance
 • Indsigt i reglen om specifikke formål, og hvordan den finder anvendelse på behandling af personoplysninger
 • Kurset giver 16 CPE point


Eksamen
Du har mulighed for at afslutte Data Protection kurset med at gå til eksamen og få dokumentations på det. Eksamen er frivillig og finder sted når du har tid. Efter kursusforløbet får du tilsendt et link til eksamens spørgsmålene, så kan du gå i gang når det passer dig.

Kurset indeholder

 • 2- dages undervisning i data protection
 • Fuld forplejning gennem kursusperioden
 • Praktiske case studies og diskussioner, hvor erfaringer deles kursisterne imellem
 • Eksamen (Frivillig)


Instruktør:
Hugh Jones – Undervisningen består af case studies og diskussioner med kursisterne og bliver ledet af Hugh Jones, en af Irlands førende instruktører i databeskyttelse. Hugh Jones vil dele ud af sin unikke indsigt omkring de praktiske udfordringer, som europæiske virksomheder oplever i deres daglige arbejde.

Tilmelding og information: Du kan få mere information om pris m.m. samt tilmelde dig kurset hos Digicure Deloitte på: info@digicure-deloitte.dk eller på 93 20 01 42

Læs: Breaking News: EU forordningen – så lykkedes det!

Du kan også besøge Digiacademy, hvor du kan se datoer på dit næste Data Protection kursus samt læse om alle vore andre uddannelser og kurser.

 

Besøg Digiacademy her!

Jeg deltog i Data Protection kursus 10. - 11. november 2015. Det var en virkelig inspirerende lærer ”Hugh Jones”, som stod for undervisningen. Hugh Jones var rigtig god til at bruge eksempler fra virkelige sager, i forhold til de opgaver som vi alle kommer til at stå overfor i forhold til den nye EU forordning. Efter kurset var der mulighed for at tage en certificerings eksamen inden for Data Protection. Jeg har virkelig fået et rigtig godt udgangspunkt, i forhold til den opgave som ligger foran mig og min organisation de næste 2 år, så vi kan sikre at vi lever op til de nye lovkrav. Michael Sylvestersen, Driftschef i Dansk Kabel TV