29/05/17 - 02/06/17 08.00 - 17.30 Deloitte Huset, København

CEH – Certified Ethical Hacker, maj 2017

Certified Ethical Hacker v9 – Engineered by hackers. Presented by professionals.

Certified Ethical Hacker v9 er et af de mest avancerede etiske hacker kurser i verdenen. Kurset adskiller sig fra de tidligere versioner ved at kombinere banebrydende hacker teknikker med avancerede online labs og fortræffeligt præsentationsmateriale. I denne version bliver der lagt endnu mere vægt på de teknikker og metoder som angribere bruger til udføre angreb på systemer og netværk.

Styrk dine kompetencer – Bliv etisk hacker
CEH v9 er en eftertragtet certificering, der bringer dig på forkant med hackerne. EC-Council har brugt adskillige år på at udvikle denne version af kurset og hundredvis af hackere og it-professionelle har givet deres input til indholdet– du får den bedst mulige kombination af hands-on øvelser og specialiseret viden. Forskere fra EC-Council har undersøgt og analyseret de nyeste tendenser og teknikker inden for hackernes verden, og du får derfor præsenteret de bedste værktøjer til at imødegå disse angreb.

Definition af en Ethical Hacker
En Ethical Hacker er en person, der er ansat indenfor organisationen og som organisationen har tillid til, som forsøger at trænge ind i virksomhedens netværk og/eller systemer ved hjælp af de samme metoder som en hacker.Hacking er en forbrydelse, men fortaget på anmodning og i henhold til en kontrakt mellem en Ethical Hacker og organisationen, bliver det lovligt. Det vigtigste punkt er, at en Ethical Hacker har tilladelse til at undersøge målet.

Tænk som en hacker
For at bekæmpe en hacker er du nødt til at tænke som en! Dette er præcis, hvad dette kursus vil lære dig. Dette er resultatet af et af de mest ønskede træningsprogrammer, som enhver person inden for it-sikkerhed burde deltage i.

Tilmeld til arrangement

Kurset På kurset har du mulighed for at fordybe dig i et hands-on miljø, hvor du vil blive vist, hvordan man udfører etisk hacking. Du bliver præsenteret for en anderledes måde at opnå optimal informationssikkerhed på i din organisation, nemlig ved at hacke det! Du bliver i stand til at scanne, teste, hacke og sikre din virksomheds egne systemer. På kurset får du adgang til et Laboratoriemiljø. Laboratoriets intensive miljø giver hver elev et indgående kendskab og praktisk erfaring med de væsentligste sikkerhedsværktøjer. Som studerende vil du først lære at forstå, hvordan 'perimeter defenses' fungerer, for derefter at lære hvordan du scanner og angriber dit eget net uden at forvolde skade. Du lærer herefter, hvordan udefrakommende angribere udvider deres privileger og hvilke skridt, der kan tages for imødegå dem og sikre Jeres systemet. På kurset får du indblik i, hvordan du scanner, tester, hacker og sikrer Jeres systemer. Desuden lærer du hvordan du registrerer indtrængning, Policy Creation, Social Engineering, DDoS angreb, Buffer overflows og Virus m.v. Når du har gennemført dette 5 dages intensive kursus, vil du have konkret hands-on erfaring med Ethical Hacking. Eksamen Eksamen afholdes på kursets sidste dag ca. kl. 13.00. Du får svar om du har bestået eksamen med det samme, og du kan derefter kalde dig certified ethical hacker. Optjen point til dine certificeringer Hvis du har en CISSP, CISM, CISA eller lignende certificering, så har du mulighed for at optjene 40 CPE point til vedligeholdelse af denne certificering. Bekræftelsen på kurset kan bruges, som dokumentation for din deltagelse. Du får: •5-dages CEH Bootcamp med manualer og omfattende kursusmateriale •Fuld forplejning og forfriskninger gennem kursusperioden •En af branchens bedste undervisere •Masser af praktiske hands-on øvelser, som giver dig mere end blot den teoretiske viden •Afsluttende eksamen i Certified Ethical Hacker

Tilmeld til arrangement