13/06/17 - 14/06/17 08.00 - 16.30 Deloitte Huset, København

Data Protection Kursus, juni 2017

Deltag på 2-dages kursus i data protection, og få dokumentation på det!

Med den kommende EU-forordning for beskyttelse af personhenførbare data, er emnet databeskyttelse blevet mere relevant end nogensinde før. Mange er ikke opmærksomme på hvad begrebet ‘personhenførbare data’ dækker over.

Personhenførbare data er bl.a. fødselsdatoer, e-mails, IP- adresser, nummerplader, CV’er og CPR-numre mv. Det kan dog have alvorlige konsekvenser i form af straf og bøder, hvis virksomheden bliver kendt skyldig i ikke, at have styr på hvordan data håndteres og opbevares.

Kursets målgruppe
Kurset er til dig, som ønsker en dybere indsigt i arbejdet omkring korrekt databeskyttelse, både i forhold lovgivningen og til best practise. Kurset dækker alle de grundlæggende principper i den eksisterende europæiske databeskyttelseslovgivning, men fokuserer også på den kommende generelle EU-forordning om databeskyttelse, og den virkning den vil have på alle europæiske virksomheder og organisationer.

Du opnår…
Du opnår en grundlæggende forståelse af europæisk databeskyttelseslovgivning, og kan efter kurset give konstruktive forslag til at gennemføre tiltag, så din virksomhed kan blive compliant med lovgivningen.

Instruktør
Hugh Jones – Undervisningen består af case studies og diskussioner med kursisterne og bliver ledet af Hugh Jones, en af Irlands førende instruktører i databeskyttelse. Hugh Jones vil dele ud af sin unikke indsigt omkring de praktiske udfordringer, som europæiske virksomheder oplever i deres daglige arbejde.

Tilmeld til arrangement

Jeg deltog i Data Protection kursus 10. - 11. november 2015. Det var en virkelig inspirerende lærer ”Hugh Jones”, som stod for undervisningen. Hugh Jones var rigtig god til at bruge eksempler fra virkelige sager, i forhold til de opgaver som vi alle kommer til at stå overfor i forhold til den nye EU forordning. Efter kurset var der mulighed for at tage en certificerings eksamen inden for Data Protection. Jeg har virkelig fået et rigtig godt udgangspunkt, i forhold til den opgave som ligger foran mig og min organisation de næste 2 år, så vi kan sikre at vi lever op til de nye lovkrav.
Michael Sylvestersen, Driftschef i Dansk Kabel TV

Yderemere opnår du:
   • Viden om de centrale principper for databeskyttelse
   • Indsigt i den juridiske baggrund vedrørende den europæiske lovgivning for databeskyttelse
   • Forståelse for udfordringerne ved at holde data ajour og korrekte
   • Viden om hvad sikker opbevaring og behandling af data omfatter
   • At blive fortrolig med metoder til korrekt destruering af data
   • Forståelse for rollen som Data Protection Officer
   • En grundig introduktion til begreber og definitioner i relation til databeskyttelse
   • Viden om de forskellige typer af dokumenter, der er nødvendige for compliance
   • Indsigt i reglen om specifikke formål, og hvordan den finder anvendelse på behandling af personoplysninger
   • Kurset giver 16 CPE point
  Eksamen
Eksamen er frivillig men har mulighed for at afslutte Data Protection kurset med at gå til eksamen og derved blive certificeret i databeskyttelse. Efter endt kursusforløb får du tilsendt et link og password til eksamensspørgsmålene. Det er op til dig, hvornår du ønsker at tage eksamen, da den er online baseret. Eksamen består af 40 multiple choice spørgsmål, som skal besvares inden for en time. Beståelsesprocent ligger på 70 dvs. 28 korrekte svar ud af de 40 spørgsmål. Efter bestået eksamen modtager du dit certifikat.

Kurset indeholder
 • 2- dages undervisning i data protection
 • Fuld forplejning gennem kursusperioden
 • Praktiske case studies og diskussioner, hvor erfaringer deles kursisterne imellem
 • Eksamen (Frivillig)

Pris på Kurset
Kontakt Digicure Deloitte på tlf. 36 10 20 30 eller skriv til info@digicure-deloitte.dk

 

Tilmeld til arrangement