Digicure Deloitte Cyber Awareness Training

Digicure Deloitte Cyber Awareness Training

Din virksomheds datasikkerhed og eksponering for cyberkriminalitet er i højeste grad afhængig af dine medarbejderes adfærd, det er derfor kritisk nødvendigt, at uddanne, informere og lære dine medarbejdere de forholdsvis simple regler, som kan minimere risikoen for kompromittering af virksomhedens it-systemer og tab af fortrolige informationer.

Efter vedtagelsen af den nye EU forordning om persondatabeskyttelse, er det desuden vedtaget ved lov, at virksomheder skal undervise deres medarbejdere i korrekt håndtering og anvendelse af data/information.

Digicure Deloittes Cyber Awareness Training er effektiv medarbejdertræning

Vi tilbyder adgang til en e-learning portal med korte videoer af 2-3 minutters varighed fordelt på forskellige aktuelle emner, fx phishingmails, direktørsvindel, sociale medier, password mv. Hvert emne afsluttes med en test, som medarbejderen skal bestå for at komme videre i forløbet.

Udover e-learning portalen tilbydes en række supplerende kampagnemateriale og fokuselementer, blandt andet en pixiebog om it-sikkerhed, plakater, stickers, Roll-ups og meget andet. Du bestemmer selv, hvilke fokuselementer der skal indgå i træningen for at skabe awareness i din virksomhed. Vi leverer et trykklart design, så I selv kan printe, producere eller sammensætte egne fokuselementer.

Ønsker du at læse mere? Hent Cyber Awareness Training brochuren her!


 

Ønsker du mere information om Digicure Deloitte Cyber Awareness Training? kontakt os her!