17/05/15Phishing Awareness Test – biting employees on the hook ?

I dag er virksomhedens medarbejdere ofte udsat for avancerede phishing og ransomware angreb – de er det svageste led i din it-sikkerhed. Test dine medarbejderes parathed over for phishing angreb og reducér samtidig risikoen for, at blive det næste offer for et ransomware angreb.

 

Der er to tilgange til problemet; ignorér det og stol på dine filtre og hav tillid til, at dine brugere aldrig kunne finde på at klikke på en phishing mail, eller tag problemet alvorligt og træn virksomhedens medarbejdere i deres parathed, over for de mere og mere sofistikerede angreb.

Brugerne narres! Phishing angreb, hvor intetanende brugere narres til at downloade malware eller udlevere personlige og forretningsmæssige oplysninger, bliver mere og mere almindelige. Normalt kommer de i form af e-mail med links.

Phishing angreb er blevet en alvorlig udfordring for mange, der er talrige eksempler på at virksomheder har fået krypteret mere end 100.000 filer og efterfølgende bliver afkrævet en løbesum for at få nøglen.

Nyhedsoversigt

News Overview