IPCURE ekstern

Hackerangreb er et stigende problem og koster hvert år virksomhederne enorme summer pga. følgerne, som systemnedbrud, tab af fortrolige data, dårlig omtale, utrygge kunder og tabte markedsandele m.m.. Angrebene bliver konstant mere og mere sofistikerede.

Identificér sårbarhederne
Med en  IPCURE ekstern sårbarhedsanalyse finder vi hullerne ved hjælp af en række dybtgående tests, som giver dig et overblik over din virksomheds it-sikkerhed, inklusive en rating af de problemer vi finder. Analysen afsluttes med, at du som ansvarlig for virksomhedens it-sikkerheden modtager en detaljeret, men forståelig rapport, som fortæller dig alt om de fundne sårbarheder. Samtidig får du gode råd og anbefalinger til, hvordan du højner it-sikkerheden i din virksomhed. Digicure Deloitte er 100% uvildig, så vi kan garantere at de anbefalinger, som du modtager er ikke ‘farvet’ af tredjeparts produktleverandører.

Med IPCURE ekstern opnår du:

  • Mindre risiko for at en sikkerhedsbrist udnyttes af it-kriminelle
  • Analyser udført ved hjælp af markedets bedste scanningsværktøjer
  • Fyldestgørende rapporter med 100% uvildige anbefalinger og gode råd

Digicure Deloittes Team af it-sikkerhedsfolk har solid erfaring med at hjælpe danske virksomheder med it-sikkerheden. Vi har de bedste scanningsværktøjer og lægger mange kræfter i at levere gode og fyldestgørende rapporter, som du kan handle ud fra.


Ønsker du at øge sikkerheden endnu mere?

Hvis du ønsker et mere omfattende gennemsyn af den eksterne sikkerhed, kan Digicure Deloitte supplere med for eksempel Trådløs sikkerhedsanalyse . Vores trådløse (WLAN) sikkerhedsanalyse viser, om der er overensstemmelse med de oplyste sikkerhedspolitikker, sikkerhedsarkitekturen, design og konfiguration, samt om der eksisterer kendte sårbarheder i systemet.

Ved du hvor følsom din orgsnisation er overfor Social Engineering som eksempel Phishing, dvs. uautoriseret adgang til virksomhedens netværk og systemer eller til fortrolig information som fx kundedata. Læs mere om vores Phishing Awareness Test, hvor vi tester dine medarbejderes modenhed i forhold til phishingmails.

 

Ønsker du mere information om IPCURE ekstern sikkerhedsanalyse? Kontakt os

Det essentielle i vores samarbejde er at Digicures konsulenter er kompetente, og at de ikke alene leverer brugbare rapporter, de er også skrevet i et sprog, som er til at gå til. Find Larsen, IT-projektleder, Silkeborg Kommune