IPCURE pentest

Hackere bliver hele tiden mere og mere kreative i deres måder at finde nye veje og muligheder for at angribe virksomheders netværk – med bl.a. det formål at stjæle fortrolig data eller sætte systemerne ud af drift. Det er derfor vigtigt at din virksomhed regelmæssigt gennemgår netværket for sårbarheder, så det kan sikres mod ureglementeret adgang.

Et professionelt overblik
En IPCURE pentest afdækker sikkerhedsniveauet i en webapplikation eller en host med en IP-adresse såsom firewall, en server, et mailsystem, DMZ-systemer eller lignende. Ved at lade Digicure Deloitte penetrere virksomhedens netværk, får du et professionelt overblik over eventuelle sårbarheder. Du får indblik i hvor kritiske de er, hvordan angrebene er blevet udført, og uvildige anbefalinger til hvordan sårbarhederne kan fjernes.

Vores metoder indenfor penetrationstest følger branchestandarder, kombineret med de nyeste teknologier samt viden og erfaringer fra vores dedikerede team af sikkerhedsfolk. Enhver penetrationstest er en unik opgave, som planlægges og udføres i forhold til ønsker, behov og forventninger fra dig.

IPCURE pentest er en udelukkende manuel opgave, hvor vores it-sikkerhedsspecialister forsøger at kompromittere netværket bl.a. ved hjælp af forskellige xploits (kode der kan udnytte sårbarheder). Penetrationstesten afvikles ved at udnytte forskellige sårbarheder, der er tilgængelige på netværket fra internettet samt brug af 0-day sårbarheder (Ikke offentligt kendte sårbarheder) som vores sikkerhedsspecialister har adgang til.

Rapportering
Efterfølgende afrapporterer vores it-sikkerhedsspecialister, hvilke informationer de har fået adgang til ved gennemførsel af IPCURE Penetrationstest, samt hvordan og hvor lang tid det tog at få adgang til disse informationer. Du får en detaljeret og let overskuelig rapport over resultaterne. Rapporten indeholder en praktisk og uvildig anbefaling til udbedring af de sårbarheder, som vi har identificeret –  hurtigt og omkostningseffektivt.

Med IPCURE pentest opnår du:

  • Total afdækning af sikkerheden på virksomhedens netværk
  • Et uvildigt syn på din it-sikkerhed fra vores sikkerhedseksperter der har stor viden og lang erfaring
  • Dokumentation til brug til revision eller audits
  • Rapporter med anbefalinger til udbedring af sårbarheder

 

Ønsker du mere information om IPCURE pentest? Kontakt os