IPCURE trådløs

Er dit trådløse netværk sårbart overfor hackere? Hvis et trådløst netværk ikke er korrekt implementeret, kan det tillade hackere adgang til det interne netværk fra et eksternt udgangspunkt.

IPCURE trådløs sikkerhedstest evaluerer sikkerheden på alle væsentlige komponenter i en trådløs netværksløsning ved hjælp af anerkendte metoder til at få adgang til sikkerheden på den trådløse arkitektur. Resultatet er et klart overblik over eventuelle sårbarheder.

Testen afsluttes med en rapport med en beskrivelse af eventuelle sårbarheder samt anbefalinger til forskellige løsninger.

Med IPCURE trådløs opnår du:

  • Overblik over sikkerheden på den trådløse arkitektur
  • Større sikkerhed
  • Fyldestgørende rapporter med uvildige anbefalinger til tiltag, der forbedrer it-sikkerheden på dit trådløse netværk

Får du testet it-sikkerheden på din firewall?
Firewallen er en vigtig, hvis ikke den vigtigste, komponent i beskyttelse af virksomhedens it-infrastruktur, da den fungerer som virksomhedens “politibetjent”, der kontrollerer netværkstrafikken fra og til de forskellige tjenester/services. Læs mere om it-sikkerhedsanalyser af firewalls her!

 

Ønsker du mere information om IPCURE Trådløs? Kontakt os

Hvis vi overser en alvorlig sårbarhed for længe, er Digicure så professionelle at advare os direkte over telefonen. Det er en betryggende service at have i ryggen. Knud Hove, IT-Manager, Cimbria