IPCURE web

Får du testet virksomheden website for sårbarheder? 70 % af alle hjemmesider er sårbare overfor datatyveri eller datamanipulation.

Millioner af virksomheder over hele verden driver forretning på internettet, men langt fra alle hjemmesider bliver regelmæssigt og professionelt testet for sårbarheder. Det øger risikoen for at hackere finder en sårbarhed og udnytter den.

Hjemmesidesikkerhed er en af de mest oversete former for beskyttelse af virksomhedens aktiver og bør derfor opprioriteres. Hackerne fokuserer primært på websteder og webbaserede applikationer: indkøbssystemer, formularer, loginsider, dynamisk indhold m.v. Disse websteder og webapplikationer er tilgængelige døgnet rundt fra enhver PC i verden og indeholder værdifulde data, da de ofte er forbundet direkte til backend data som kundedatabaser m.v.

Lad os beskytte dig mod risikoen
Digicure Deloittes team af sikkerhedseksperter kan hjælpe din virksomhed med at identificere sikkerhedsbrister i jeres webapplikationer, før de bliver udnyttet af en hacker. Vi udfører en lang række sikkerhedstests, som simulerer realistiske angreb mod IT-systemerne. Digicure Deloittes avancerede scanningsværktøjer kan crawle selv de mest omfattende hjemmesider.

Find ud af om din hjemmeside er sikker, før en hacker downloader følsomme data og skader din forretning.
Med en IPCURE WEB analyse får du alle virksomhedens websider scannet. Processen kan tage fra få timer til 7-8 dage. Ved analysen checkes resultaterne via forskellige databaser, newsgroups, hjemmesider og andre relevante kilder og værktøjer. Alle sårbarheder gennemgås manuelt.

Efter testen udarbejder vi en detaljeret rapport til dig med beskrivelse af evt. fundne sårbarheder. Rapporten indeholder desuden en sikkerhedsrating og en praktisk anbefaling til løsning af eventuelle problemer.

Med IPCURE web opnår du:

  • Evaluering af sikkerheden på dine webapplikationer ved at simulere angreb på en sikker og kontrolleret måde
  • Mindre risiko for at hackere finder sårbarheder på virksomhedens website og udnytter dem
  • Tests udført af de mest avancerede scanningsværktøjer
  • En detaljeret og brugbar rapport samt uvildig anbefaling til løsning af eventuelle sårbarheder

 

Kurser i IT-sikkerhed
Er du og din organisation klædt på, til de stigende udfordringer vi ser inden for it-sikkerhed? Digicure Deloitte tilbyder kvalitetsuddannelser og kurser inden for it-sikkerhed – CISSP, CEH – Certified Ethical Hacker, Data Protection & Data Protection Officer (DPO). Læs om vores kurser og uddannelser inden for it-sikkerhed her

 

Ønsker du mere information om IPCURE web? Kontakt os

Det er betryggende med en fast samarbejdspartner, som ved, hvad der rører sig på sikkerhedsområdet. Erik Kyster Sørensen, IT- og servicechef, Nordisk Ministeråd