It-sikkerhed

Politiets Efterretningstjeneste (PET) vurderer i dag at cyber kriminalitet til at udgøre en større trussel end terror kriminalitet.

Cybersecurity er en konstant forretningsmæssig risiko, som virksomheder generelt ikke formår at holde trit med, i forhold til den tekniske ekspertise eller de taktiske kompetencer modstandere har.

Alt kan hackes og det bliver det!

Den betydelige stigning i sikkerhedshændelser, hvor cyberangreb er blevet mere reglen end undtagelsen, er det vigtigere end nogensinde før, at foretage regelmæssig sikkerhedstest af sine systemer og netværk for at sikre, at alle sikkerhedskontroller er effektive og yder den fornødne beskyttelse.

Digicure Deloittes tekniske full service sikkerhedsløsninger, hjælper dig med at reducere din risikoeksponering dramatisk ved at identificere og behandle dine sårbarheder, hurtigt og før de udnyttes.

Udviklingen af big data, Cloud, Internet of Things (IoT), bring din egen enhed (BYOD) og sociale medier har skabt lige så mange muligheder for virksomhederne, som det det skabt trusler.

Angrebene er blevet så raffinerede, at succesen ikke afhænger af målets it-sikkerhed, men af angribernes udholdenhed. Med andre ord angriberne kan trænge ind, hvis de forsøger længe og hårdt nok. Cyberkriminelle har i dag en langt bredere vifte af metoder og værktøjer til at få adgang til informationer og data. Selv hvis du er en mindre og relativt ukendt organisation med beskeden interesse fra en hacker, vil automatiske scanninger identificere kendte sårbarheder, som vil blive udnyttet af hackere. Det er ikke et spørgsmål om hvis du bliver angrebet, men hvornår du vil blive angrebet.

Det er derfor vitalt at se holistisk på cybersikkerhed for virksomheder, som ikke har råd til at få deres mest værdifulde hemmeligheder og data eksponeret via internettet.

Hos Digicure Deloitte forstår vi, at informationssikkerhed og informationsteknologi er et forretningsanliggende, og ikke udelukkende et it problem.

Fordelene ved at vælge en ydelse fra Digicure Deloitte er:

  • Vi taler og forstår forretning, ikke kun teknologi
  • Vi er leverandør neutrale og teknologi uafhængig og skræddersyr vores rådgivning til din organisation
  • Vores gennemsigtige prissætning giver dig mulighed for at styre dine omkostninger
  • Vores konsulenter har mere end 10 års rådgivnings erfaring
  • Vi har en dokumenteret track record
  • Vi hjælper dig med at øge den interne buy in til dit projekt ved at udnytte dine ressourcer optimalt
  • Vi fokuserer på overførsel af viden og færdigheder til de ansatte i din organisation

Digicure Deloittes vifte af tekniske sikkerhedsanalyser og penetrationstests kan hjælpe med at identificere alle sårbare områder og hjælpe dig med at afbøde truslen.

 

Læs mere om Security Quality Assurance her!

Samarbejdet med Digicure har været meget positivt for os på Nordisk Ministerråd. Digicure er kompetente og professionelle, som overholder alle deadlines og terminer - og magter den vanskelige kunst at formidle kritik og sikkerhedsanbefalinger uden løftede pegefingre, men i en positiv og samarbejdsvenlig ånd, som gør det lettere at forstå betydningen af og konsekvenserne for forretningen ved ikke at have en tilstrækkelig IT-sikkerhed. Erik Kyster Sørensen, It- og servicechef, Nordisk Ministerråd