IPCURE intern

Ajourfører din virksomhed sikkerheden på de interne systemer? Utilfredse medarbejdere, interne datatyve og eksterne datatyve, som skaffer sig uautoriseret adgang via usikre trådløse access points, portaler, firewalls etc., kan forvolde stor skade på virksomheden, hvis ikke sikkerheden på de interne systemer bliver ajourført. Den skade, som forvoldes, afhænger først og fremmest af sikkerheden i de interne systemer – ét svagt led er nok!

Digicures team af sikkerhedseksperter kan hjælpe dig og din virksomhed med at identificere sikkerhedsbrister, før de bliver udnyttet. Vi udfører en lang række sikkerhedstests, som er skabt til at simulere realistiske angreb mod dine IT-systemer bl.a. interne sårbarhedsanalyser.

Et komplet overblik
En IPCURE intern sårbarhedsanalyse giver et komplet overblik over din virksomheds tekniske it-sikkerhed. Den interne analyse omfatter alle servere, routere, trådløse access points, printere, arbejdsstationer m.v., og gør det lettere for dig som sikkerhedsansvarlig at prioritere, hvor der skal sættes ind.

Efter testen udarbejder vi en detaljeret rapport til dig med beskrivelse af evt. fundne sårbarheder. Rapporten indeholder desuden en sikkerhedsrating og en uvildig praktisk anbefaling til løsning af eventuelle problemer.

Med rapporten opnår du dokumentation for din virksomheds sikkerhedsniveau på testtidspunktet.

Med IPCURE intern opnår du:

  • Mindre risiko for at det lykkedes interne datatyve, utilfredse medarbejdere m.m., at udføre it-kriminalitet imod virksomheden
  • Identificering af sikkerhedsbrister som du har mulighed for rette op på i tide
  • Et godt overblik over virksomhedens it-sikkerhed
  • Tryghed for at virksomheden er dækket ind på it-sikkerheden

 

Er du sikker?
Digicure Deloitte tilbyder alt indenfor it-sikkerhedsanalyser, som du har behov for. Hvor tit testes din virksomheds website? Sikkerhed af websites er et af de mest oversete former for beskyttelse af virksomhedens aktiver. Med IPCURE web tilbyder Digicure Deloitte, at teste om din virksomheds website er sårbar!

Skal sårbarhederne i din it findes før hackerne gør det, kan vi anbefale at få udført en IPCURE pentest. Få dit netværk gennemgået for sårbarheder, så det kan sikres mod ureglementeret adgang.

 

Ønsker du mere information om IPCURE intern sikkerhedsanalyse? Kontakt os