Security Quality Assurance (SQA)

Illustration_Digicure-Deloitte-services_600pxOpnå kontrol over dine sårbarheder med Digicure Deloittes Security Quality Assurance
Security Quality Assurance (SAQ) er en proces, der sikrer dit ønskede sikkerhedsniveau, der modsvarer de risici, som følger et hackerangreb – eksempelvis tab, unøjagtighed, ændring, utilgængelighed, eller misbrug af data og ressourcer.

Sikkerhedsanalyser er et kritisk element i ethvert sikkerhedsprogram. Med uvildige sikkerhedsanalyser fra Digicure Deloitte får du identificeret dine it-sårbarheder på forkant. Vores skriftlige rapporter, der er udarbejdet af vores erfarne sikkerhedskonsulenter indeholder naturligvis klare anbefalinger til, hvordan du kan fjerne evt. fundne sårbarheder. Det skaber overblik og fokus på løbende at få optimeret virksomhedens it-sikkerhed.

IT-Sikkerhedsanalyser der skaber overblik
Alle sikkerhedshuller i software er resultatet af sikkerhedsmæssige fejl eller mangler, som i langt de fleste tilfælde kan udbedres.

IT-sikkerhedsansvarlige der benytter sig af sikkerhedsanalyser er i stand til hurtigt at korrigere svagheder før de bliver udnyttet. De beror ikke deres tillid på, at defensive sikkerhedsforanstaltninger alene sikrer virksomhedens it-systemer.

Håndtering af sårbarheder er en løbende proces, der beskytter dine værdifulde it-systemer såvel internt som eksternt. Selvom du måske sjældent foretager justeringer eller nyinstallationer på dit it-system, og alene af den årsag skulle sikkerhedsteste, udvikles der løbende nye angrebsmetoder. Derfor vælger de fleste virksomheder at få foretaget sikkerhedsanalyser flere gange om året.

Jo mere du ved, jo mere kan du beskytte din virksomheds it-sikkerhed. Digicure Deloitte tilbyder ydelser til at hjælpe dig med at fastlægge den bedste sikkerhedsplan for din virksomhed og i forhold til dit budget for at reducere antallet af risikoeksponeringer.

 

Ønsker du mere information om Digicures it-sikkerhedsanalyser - klik her!