Linkcure

Tjek dit website for døde links med LINKCURE fra DigicureFind døde links på din hjemmeside

LINKCURE er en service, hvor du med fast aftalte intervaller modtager en overskuelig rapport, som viser hvorvidt der er døde links på virksomhedens website.

Analyser viser at mere end 95% har døde links på deres website!

Har dit website døde links betyder bl.a.:

  • En dårlig oplevelse for dine kunder, som giver irriterede besøgende
  • En dårlig indeksering på søgemaskiner
  • Et dårligt image

Med LINKCURE fra Digicure får du adgang til en webbaseret service, der tjekker dit website med faste intervaller – f. eks. månedligt, ugentligt eller dagligt. Når testen er afsluttet, modtager du en overskuelig rapport, der viser om og hvor på websitet, der er fundet døde links.

Digicure anvender den mest moderne teknologi, til at undersøge om et website har døde links eller ej, samtidig udarbejdes en overskuelig rapport, som gør fejlretning hurtigt og nemt.

Måske dit CMS systemer tester for døde links, men er det tilfældet, er det som regel kun interne links det tester. Med LINKCURE  testes både interne og eksterne links. LINKCURE er også i stand til at simulere en brugers adfærd i en Internet Explorer browser, det betyder at eventuelle links eller objekter, der generes dynamisk vha. JavaScript eller lignende, vil blive scannet – du oplever en effektiv kontrol i kampen mod dødelinks på dit website.

Brugervenlig rapport
Resultatet af din LINKCURE scanning sendes til dig eller en kollega i form af en rapport, som ligeledes kan tilgås via et administrationsmodul. Rapporten består af en overskuelig oversigt over hvilke links der er ‘døde’ og på hvilke sider linket er at finde. De ‘døde links’ vil desuden blive vist visuelt, i form af en kopi af det oprindelige website, hvor linket vil være markeret.

Med LINKCURE opnår du:

  • Glade kunder, som ikke bliver stoppet af døde links i deres søgen på dit website
  • Bedre indeksering på diverse søgemaskiner
  • En effektiv kontrol af dit website i kampen mod døde links

Er dit website stresset?
Hvor meget trafik kan dit website klare, og er systemet stabilt ved mange samtidige brugere, igennem længere tid? Læs mere om LOADCURE fra Digicure her!