Loadcure

Stresstest dit website med LOADCURE fra Digicure

Kender du skalerbarheden og flaskehalse på jeres onlineforretning?

Hovedparten af alle web applikationer er tilgængelige og har gode svartider, så længe få brugere besøger applikationen samtidigt. Men hvad sker der, hvis det samtidige antal brugere stiger i takt med at online aktiviteterne udvikler sig? Problemet er, at de færreste virksomheder kender dette svar. Det kan betyde uforudsete nedbrud, tabte kunder og mistet omsætning.

Hvornår er en LOADCURE Performancetest relevant?

 • Inden lanceringen af et ny website
 • Inden større marketingsaktiviteter som f.eks. udsendelse af nyhedsbreve, tv-kampagner iværksættes o. lign.
 • Når din virksomhed ønsker at kende onlineforretningens ydeevne på antal samtidige brugere
 • Når der opleves periodiske nedbrud på websitet
 • Ved ændringer i websitet eller i infrastrukturen
 • Test af Load Balance opsætninger
 • Identificering af ‘flaskehalse’ som har indflydelse på det overordnede performance niveau
 • Benchmark og tuning af netværk/hardware/software opsætninger

Typer af LOADCURE Performancetests

Hovedparten af alle websites er tilgængelige og har gode svartider så længe få brugere besøger websitet samtidigt. Men hvad sker der, hvis det samtidige antal brugere stiger i takt med at online aktiviteterne udvikler sig? Problemet er, at de færreste virksomheder kender dette svar. Det kan betyde uforudsete nedbrud, tabte kunder og mistet omsætning.

Loadtest
En loadtest består af en test hvor belastningen er langsom stigende, under hele testforløbet. Denne form for test benyttes oftest som verifikation på hvor mange samtidige brugere en applikation kan håndtere. Da belastningen er langsom stigende, ved man præcis hvor grænsen går.

Stresstest
En stresstest adskiller sig fra en loadtest, ved at belastningen under en stresstest er høj og vedvarende. Ved denne belastning har man mulighed for at monitorere hvordan applikationen håndterer stress situationer, hvor en usædvanlig høj trafik simuleres.

Ofte viser det sig at applikationer ikke performer identisk under forskellige former for belastninger, hvilket kan skyldes problemer med frigørelse af hukommelse, database forbindelser eller fejl i de berørte servers resurseallokation.

Digicure anbefaler derfor at der både køres en loadtest med en langsom stigende belastning, samt en stresstest med en høj og vedvarende belastning.

Endurancetest (Udholdenhedstest)
Endurancetest kan betegnes som en undergruppe til en loadtest, hvor applikationen bliver påført en normal belastning, men over en væsentlig længere periode. Typisk i op til flere dage.

Formålet med en Endurancetest er at udpege Memory Leaks, Dead Locks eller andre periodiske fejl der kan forekommer over længere tid. Med en Endurancetest har man mulighed for at simulere de funktioner som regulære brugere vil komme til at udføre.

En Endurancetest kan med fordel udføres på en applikation som endnu ikke er blevet lanceret. På den måde kan man udpege eventuelle fejl, som først vil opstå efter en given tidsramme og ikke under de traditionelle tests inden lancering, som ofte har en kortere varighed.

Derfor skal du vælge Digicure

 • Mulighed for performancetest fra interne (f.eks. intranet) og eksterne lokationer (også fra udlandet)
 • Simulering af bruger adfærd i Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari og mobile browsere
 • Undgå besværet med at udvikle scripts til simulering af brugeradfærd. Det klarer Digicures konsulenter
 • Simulering af op til flere IP-adresser (IP-spoofing)
 • 10 års erfaring med performancetest
 • ISTQB® certificerede testere
 • Dansk support og rådgivning

Kender du dit websites svartid?

Har du brug for et monitoreringsværktøj, som kan overvåge dit websites svartid og tilgængelighed? Du har mulighed for at prøve instant@larm performance monitoreringsværktøj gratis i 30 dage – læs mere her!