Phishing Awareness Test

Fiskekrog_225px_COLOURBOX5634247Phishing angreb, hvor intetanende brugere narres til at downloade malware eller udlevere personlige og forretningsmæssige oplysninger, bliver mere og mere almindelige. Normalt kommer de i form af e-mails med links til ondsindede websteder forklædt som lovlige og troværdige virksomheder.

Phishing angreb er blevet en alvorlig udfordring for mange. Der er talrige eksempler på at virksomheder har fået krypteret mere end 100.000 filer, og efterfølgende bliver afkrævet en løsesum for at få nøglen.

Der er to tilgange til problemet; ignorér det, stol på dine filtre og hav tillid til at dine brugere aldrig kunne finde på at klikke på en phishing mail, eller tag problemet alvorligt og træn virksomhedens medarbejdere i deres parathed over for de mere og mere sofistikerede angreb.

Phishing mail eller mail fra troværdig kilde?
For få år siden var det ikke vanskeligt, at se når der var tale om en phishing mail. De kriminelle havde vanskeligheder med æøå, men den tid er for længst ovre. I dag kan det selv for det trænede øje, være vanskeligt at skelne mellem en phishing mail og en mail fra en troværdig kilde. For at reducere risikoen for at én eller flere medarbejdere fejlagtigt bliver fanget i fælden, er løbende træning og information en nødvendighed.

Test dine medarbejdere
Test dine medarbejderes parathed over for phishing angreb og reducér samtidig risikoen for at blive det næste offer for et ransomware angreb. I dag er virksomhedens medarbejdere ofte udsat for avancerede phishing og ransomware angreb – de er det svageste led i din it-sikkerhed.

Træn dine medarbejdere til ikke at bide på krogen!
Digicure Deloittes Phishing Awareness Test, tester medarbejdernes parathed over for Phishing angreb. Ved regelmæssigt at teste medarbejdernes parathed over for denne type angreb, opnår de en væsentlig større bevidsthed, og derved reduceres risikoen for, at en medarbejder fristes til at klikke på de forkerte “ting”, med risiko for at virksomheden kan bliver offer for et ransomware angreb.

Med Digicure Deloitte Phishing Awareness Test opnår du:
•  Større bevidsthed om medarbejdernes parathed over for phishing og ransomware angreb
•  En reducering af risikoen for at en medarbejder fristes til at klikke på et link eller en fil i en phishing mail
•  En udførlig rapport hvor du kan følge udviklingen i dine medarbejderes parathed
•  Mindre risiko for at din virksomhed blive offer for ransomware angreb

 

Ønsker du at vide mere om Digicure Phishing Awareness Test? Kontakt os