03/04/16Pressemeddelelse – It-sikkerhedsfirmaet Digicure slutter sig til Deloitte

København, d. 3. april 2016

Deloitte kan i dag offentliggøre at Digicure, en af Danmarks førende rådgivere inden for it- og cybersikkerhed, slutter sig til Deloitte.

– Vi er utrolig stolte af, at Digicure fremover er en del af Deloitte. Der er ingen tvivl om, at truslerne fra cyberspace stiger måned for måned. I dag er alle virksomheder nødt til at beskytte sig mod angreb fra it-kriminelle. Med overtagelsen af Digicure kan vi tilbyde nogle af Danmarks dygtigste specialister, siger leder af Deloitte Enterprise Risk Services Thomas Brun.

Stifter og direktør i Digicure, Jesper Helbrandt, er også glad for at blive en del af Deloitte:

– I Digicure har vi en klar ambition om at bevare vores førerposition på markedet. At vi fremover bliver en del af Deloitte betyder, at vi får adgang til mere end 4.000 specialister i mere end 150 lande inden for cybersikkerhed. Cyberkrigen er global, så det skal vi også være.

I Deloitte ser man også frem til at levere stærkere løsninger til kunderne.

– It- og cybersikkerhed er i dag en integreret del af at levere professionel rådgivning. I vores glo-bale sikkerhedscentre arbejder flere tusind it-specialister døgnet rundt med at afværge cyberan-greb og retsforfølge hackere i hele verden. Med Digicure om bord har vi samlet Danmarks stær-keste team, siger Thomas Brun.

Han pointerer samtidig, at det bliver sværere og sværere at beskytte sig mod cyberkriminaltet:

– Kompleksiteten i angrebene stiger hele tiden, og mange virksomheder ved reelt ikke, om de er blevet angrebet. At beskytte sig mod cybertruslerne kræver derfor ikke blot stor viden om it-sikkerhed og trusselsmodeller, men også en opfindsomhed, der gør os i stand til at matche hackerne.

Forsvarets Efterretningstjeneste vurderede i januar, at truslen fra cyberspionage og cyberkriminalitet mod danske virksomheder og myndigheder er på det allerhøjeste niveau.

Om Deloitte:
Deloitte er Danmarks største revisions- og rådgivningshus. Deloitte Danmark omsatte for 2.564 mio. kr. i det seneste regnskabsår og har mere end 2.400 fuldtidsansatte.

Om Digicure:
Digicure blev stiftet i 2003 af Jesper Helbrandt og har i dag over 30 ansatte. Digicure har hjulpet mange store og mellemstore danske virksomheder med at optimere it-sikkerheden og fjerne sårbarheder, der kan udnyttes af it-kriminelle.

Kontakt:
Thomas Brun
Tlf. +45 30 93 65 71
tbrun@deloitte.dk

Thomas Brun er partner i Deloitte og leder af Deloitte Enterprise Risk Services

Jesper Helbrandt
Tlf: +45 40 13 00 00
jesper@digicure.dk

Jesper Helbrandt er stifter og CEO hos Digicure

Nyhedsoversigt