RBL monitor

Mere end 30% af de marketingbudskaber, som sendes med e-mail, bliver ikke leveret til modtagerne. Mange af dem bliver afvist, fordi IP-adressen på din mail server, er blacklistet. De fleste tilfælde skyldes, at din IP tilhører et ‘range’, som har spammet eller at din virksomheds IP-adresse(r) har været direkte involveret i spam.

Du vil altså ikke være i stand til at levere mails til dine modtagere, hvis din IP adresse er registreret på en blackliste. Afhængig af modtagerens internetudbyder vil du måske modtage en bounce-back (rapport om manglende levering) der informerer dig om, at dine mails ikke nåede frem til modtagerne. Måske opdager du aldrig, at de ikke er kommet frem?

Du bør altid vide, hvor og hvornår dine mail-servere bliver blokeret, og hvordan du kan afhjælpe situationen. RBL Monitor hjælper dig!

RBL Monitor er en fuldt automatiseret online service, som giver dig mulighed for at overvåge dine IP-adresser mod de mest populære og almindelig anvendte real-time blacklister (RBLs). RBL Monitor alarmerer på e-mail og sms, så snart dine IP-adresser bliver registreret på listen over de overvågede RBLs, og du slipper derved for unødige bekymringer omkring uventede e-mail problemer.

Med RBL monitor opnår du:

  • Overvågning din mailserver med en enkel løsning
  • Alarm på mail og sms så snart dine IP-adresser bliver registreret på en RBL

Ved du, hvor dine SSL-certifikater er og hvornår de udløber?
Administration af SSL-certifikater på tværs af komplekse netværk, er blevet forretningskritisk for alle virksomheder. Digicure Deloitte tilbyder monitorering af SSL certifikater – læs mere her

 

Ønsker du mere information om RBL monitor? Kontakt os