Silkeborg Kommune – En stor kommune med komplekse systemer

IT-Projektleder Find Larsen udtaler:

En stor kommune med komplekse systemer

Efter sammenlægningen af fire kommuner, hører Silkeborg til en af landets største kommuner med ca. halvfemstusinde borgere. Med over syvtusinde medarbejdere er det også kommunens største arbejdsplads. Det stiller rigtig store krav til vores it-afdeling og systemer, som skal sikre en stor mængde person- og fagdata i et kompleks netværk på tværs af afdelinger og organisationer.

Vi havde brug for et overblik over vores sikkerhed
Det vi havde brug for, var et simpelt overblik over vores sikkerhedssituation, og hvor vi skulle sætte ind, så vi kunne udarbejde en prioriteret liste, som vi kunne arbejde videre med. På baggrund af Digicures overskuelige rapportformat og referencer fra andre danske kommuner, valgte Silkeborg Kommune at indgå samarbejde omkring levering af forskellige sikkerhedsanalyser, der kunne give os denne indsigt.

Det essentielle i vores samarbejde er at Digicures konsulenter er kompetente, og at de ikke alene leverer brugbare rapporter, de er også skrevet i et sprog, som er til at gå til.

Et fortsat godt samarbejde med Digicure
I Silkeborg Kommune arbejder vi konstant på at vedligeholde og højne sikkerheden omkring vores systemer og netværk. I dag samarbejder vi således fortsat med Digicure omkring løbende at skabe overblik over sikkerheden, med rapporter der sikrer at vi hele tiden er på rette spor. Vi har været så glade for samarbejdet, at vi har valgt at udvide med yderligere sikkerhedsanalyser.

Besøg Silkeborg kommune her