SSL monitor

En e-handels server går ned, og ingen ved hvorfor. Masser af salg går tabt hver time, mens it-afdelingen forsøger at spore problemet. Et SSL-certifikat er udløbet og den administrator der købte det, har forladt virksomheden. Fornyelses meddelelsen nåede derfor aldrig frem til den nuværende administrator, og ingen vidste at SSL-certifikatet eksisterede på netværket!

Ved du, hvor dine SSL-certifikater er og hvornår de udløber?
Administration af certifikater på tværs af en stor organisation, bliver hurtigt kompliceret med flere lokationer og afdelinger samt et stigende antal web-baserede tjenester. Hvis et SSL-certifikat udløber, risikerer man ikke blot at miste salg og sætte kundernes tillid over styr, medarbejdere og samarbejdspartnere risikerer ligeledes at være ude af stand til at arbejde.

Administration af SSL-certifikater på tværs af komplekse netværk er blevet forretningskritisk for alle virksomheder.

Digicure Deloittes SSL Monitor gør det muligt at administrere alle certifikater, hvem der har udstedt det og på den måde skabe synlighed og overblik. Der kontrolleres desuden om SSL-certifikaterne er korrekt installeret.

SSL monitor fra Digicure Deloitte - få overblik over dine certifikater

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med SSL-monitor opnår du:

  • Overblik over dine SSL certifikater på en nem og overskuelig måde
  • Sikkerhed for at dine SSL certifikater er korrekt installeret
  • Sikkerhed for at dine SSL certifikater ikke udløber uden at I er informeret om det
  • At spare tid ved at forenkle administrationen af dine SSL-certifikater

Hvad med overvågning af din mailserver?
Mere end 30% af de marketingbudskaber som sendes med e-mail, bliver ikke leveret til modtagerne. Mange af dem bliver afvist, fordi IP-adressen på din mail server er blacklistet. Læs mere om Digicure Deloittes RBL monitor her!

 

Ønsker du mere information om SSL monitor? Kontakt os