25/01/16Digicure lancerer Data Protection Officer (DPO) Kursus

Digicure har med stor succes tilbudt Data Protection grundkursus igennem det sidste år, hvor danske virksomheder/organisationer har mulighed for at tilegne sig viden om persondatabeskyttelse. Nu går vi skridtet videre og lancerer  en overbygning til grundkurset kurset – Data Protection

læs mere

DPO-by-Digicure-logo_250x150px

11/01/16EU forordningen om persondatabeskyttelse – opdatering

Udkastet til den Generelle Databeskyttelseslovgivning ser ud til at nærme sig den endelige underskrift. Udkastet indeholder mange af de nøgleelementer, som vi allerede tidligere har gjort opmærksom på. Overordnet er lovgivningen ukompliceret, let tilgængelig og

læs mere

EU forordningen om Persondatabeskyttelse

16/12/15Breaking News: EU forordningen om Persondatabeskyttelse – så lykkedes det!

Tirsdag lykkedes det Den Europæiske Union at komme i mål med deres trilogi-forhandlinger. Efter fire års forhandlinger nåede de frem til et kompromis om databeskyttelse i EU.

Aftalen er den største omlægning af de europæiske love

læs mere

EU forordningen om Persondatabeskyttelse

20/10/15Sådan etableres en politik for datasikkerhed

Qua de seneste mange sager om datalækager, er databeskyttelse et varmt emne og ligger højt på alles ønskeliste.

Det er nødvendigt at forstå, at datasikkerhed ikke isoleret set er it-afdelingens ansvar – det er hele virksomhedens

læs mere

Digicure - Sådan etableres en politik for datasikkerhed

02/09/15Hvordan håndterer du den kommende EU forordning om persondatabeskyttelse?

Deltag på seminar om EU forordningen om persondatabeskyttelse og få viden, erfaringer og værktøjer med hjem!

Hør revisorens og advokatens gode råd til hvordan du bør håndtere og forholde dig til EU forordningen om persondatabeskyttelse, når

læs mere

EU forordningen om Persondatabeskyttelse

24/06/15Vil I undgå bøder og spare store udgifter i fremtiden?

Et tip er at kigge grundigt på jeres behandling af personoplysninger.

Hvis man ikke overholder nye EU regler vedr. behandling af personoplysninger, vil man i den kommende tid risikere at skulle betale meget høje bøder.

Hvordan I

læs mere

EU forordningen om Persondatabeskyttelse

08/05/15Velkommen til Henrik Rose

Henrik Rose er Cand. Jur. Uddannet (om ca. to måneder) med specialisering i IT ret og de tilknyttede juridiske fagområder og især Persondataretten og Kontraktretten. 

Desuden har Henrik en uddannelse som Erhvervsøkonom (Akademimerkonom i Økonomi &

læs mere

Ny medarbejser i Digicure

15/04/15Analyse af parathed i forhold til forordningen om databeskyttelse

Analysen er baseret på 110 IT-chefers svar på en række spørgsmål, der relaterer sig til virksomhedernes parathed og kendskab til den kommende EU forordning om databeskyttelse.

Analysen viser bl.a., at relativt få vurderer, at de overholder

læs mere

EU forordningen om Persondatabeskyttelse