Web Performance

Lever virksomhedens website op til jeres og jeres kunders forventninger? Kender du dit websites performance med hensyn til oppetid og svartid? Mange virksomheder kender desværre ikke deres web performance med hensyn til oppetid og svartider, hvilket kan koste forretningen dyrt. Erfaringer viser, at lange svartider eller lav tilgængelighedsprocent koster omsætning.

Jeres websites performance er et vigtigt konkurrenceparameter for jeres forretning!

Ved at få klarlagt hvilke elementer der ‘sløver’ jeres website, kan du få identificeret de tiltag, som får jeres website til at performe bedre. Kræv ”peak performance” og tag kontrol over dine online aktiviteter med Digicures instant@larm, Webperformance X-ray, LOADCURE og LINKCURE.

Oplevelsen af jeres virksomhed starter allerede på jeres website og online aktiviteterne kræver uforstyrret drift 24/7/365, da nedetid betyder tabt indtjening og utilfredse kunder.

Som webansvarlig er det dit mål at tiltrække besøgende samt at få dem til at blive længere, men hvis dit website performer dårligt, og du ikke er opmærksom på det, vil det være vanskeligt af nå de mål. Derfor er det nødvendigt med en effektiv overvågning, samt kende skalerbarheden af sit webmiljø og dermed sikre, at sitet kan håndtere et stigende antal besøgende.

Digicure hjælper mere end 800 virksomheder med at forbedre performance indenfor webområdet.

 

Læs om web performance quality assurance her!

Ved aktivt at bruge Digicures instant@larm, sikrer vi at borsen.dk er et af de hurtigste nyhedssites i landet, med en svartid på lige omkring et sekund. Thomas Riise Hansen, Digital Chef, Dagbladet Børsen