instant@larm

instantalarm-logo-244x114Hvad enten din virksomhed har et e-handelssite eller blot et informationssite er det afgørende, at brugerne er tilfredse, så de kommer igen. Undersøgelser viser, at 47 % af brugerne forventer, at et website bliver vist inden for 2 sekunder. Går der mere end 3 sekunder, vil 40 % af brugerne have forladt websitet igen. Målet er ikke kun at sikre 100 % oppetid, men i lige så høj grad at reducere svartiderne og handle hurtigt ved performanceproblemer.

instant@larm fra Digicure sikrer, at alle dele af dit website lever op til virksomhedens krav. Når det ikke sker, modtager du øjeblikkeligt en alarm både pr. SMS og E-mail, så tilgængeligheden hurtigt kan genoprettes.

instant@larm sparer ressourcer og er nem at anvende
instant@larm er en internetservice baseret på anerkendt og afprøvet teknologi, som giver dig overblik over jeres web performance 24/7/365. Målingerne foretages eksternt fra Digicures døgnovervågede serverparker og kræver ingen installation af hverken soft- eller hardware. Du behøver kun et password. På den måde sparer du kostbare interne ressourcer til at udvikle og vedligeholde systemer.

instant@larm har sit eget website, hvor du har mulighed for at læse mere om funktionaliteter, få viden om web performance, følge vores blog og meget mere. Besøg instant@alarm her

Syntetisk website performance overvågning vha. en ‘rigtig’ browser
instant@larm er en syntetisk website-, applikation- og API-monitoreringsservice, som monitorerer vha. scriptet men ‘ægte’ web browser. Monitoreringsservicen kan identificere performance problem og nedetider på dit website, API eller applikation, hvilket har en negativ indflydelse på slutbrugernes eller kundernes oplevelse.

Internationale målinger
instant@larm kan foretage målinger fra flere forskellige geografiske lokationer, rundt omkring i verdenen. Ud over Danmark kan der måles fra Australien, Singapore, Japan, Irland, Tyskland, Frankrig, Syd Afrika, Rusland, Brasilien, Indien samt USA (øst- og vestkysten).

 

Mere information om instant@larm - klik her!

Vi har fået langt større overblik og indsigt over Rejseplanen.dk takket være løsningerne fra Digicure. Deres kompetente rådgivning og sparring hjalp os til at få overblik over websitets performance. Det gode ved samarbejdet med Digicure er, at de ikke blot udsteder diagnosen, men at de også kommer med kompetent rådgivning og vejledning på, hvordan problemet kan kureres. Jørgen Sinding, Service Manager, Rejseplanen