Webperformance X-ray

Webperformance X-ray
God web performance giver tilfredse brugere
Brugerne af dit website interagerer mindre med et langsomt webside og tænker mindre godt om dit brand. I værste fald forlader de websitet, hvilket påvirker din konverteringsrate, som bliver mindre end den burde.

Derudover har det konsekvenser på din placering på Google, da Googles holdning er at enhver side, der bruger mere end 1.5 sekunder på at blive vist, er langsom og vil som konsekvens blive rykket ned af deres søgelister. Derudover indfører Google en slow label til alle langsomme websites – Læs artiklen “En ny rød “Slow” label kan advare imod langsomme websites i Googles søgeresultater” her!

Tag kontrollen over alle performance problemerne med Webperformance X-ray
Webperformance X-ray er en webtest og et optimeringsværktøj, der rapporterer hvert eneste specifikke performance problem på dit website med en simpel scanning, som udfører mere end 380 performance checks (og flere kommer til). Hvilke problemer er der, hvor befinder de sig, hvor meget båndbredde sparer du, samt hvor stor en indsats skal der til for at fikse dem. Alle informationer samles i en rapport, så du nemt kan optimere dit websites performance og se resultater med det samme.

Test dit websites performance niveau gratis
Afprøv Webperformance X-ray helt gratis på en valgfri URL og få et indblik i hvad der kan optimeres på dit site. Udfyld de nedenstående felter og resultatet vil blive leveret via e-mail inden for få minutter.

 

Vores website blev analyseret med hjælp fra Digicures Weberformance X-ray, så vi kunne måle vores websites performance ned til mindste detalje. Dette gav os et klart billede af, hvor vi skulle optimere - men her stoppede det ikke! Digicure var en god sparringspartner og den efterfølgende tekniske service og rådgivning gav os fuld værdi af vores investering. Jørgen Sinding, Service Manager, Rejseplanen.dk